Wenkbrauwstyling

De perfecte wenkbrauwvorm bij jouw gezicht

All4women in Haarlem is perfect place to be !

Hét perfecte adres voor  wenkbrauwstyling. Maar wat is het precies, wenkbrauwstyling? In ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is. Onze brows zijn dus altijd tailor-made. 

Waxen of threaden?

Wenkbrauwstyling doen we met behulp van draad (threading) of een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. Of je nu kiest voor waxen of threaden, het resultaat zal even mooi zijn. Alleen de techniek is dus anders. Weet je niet voor welke methode je moet kiezen? Geen probleem. Kies bij het maken van een afspraak voor de optie ‘waxen of threaden’ en bespreek met de specialist wat voor jou het beste is. Of probeer het gewoon allebei een keer uit. Wil je liever alleen met pincet worden geëpileerd, omdat je de vorm niet té strak wilt? Vertel het aan je specialist en het is geregeld.

Strak met wenkbrauwverf RefectoCil

Met verf kun je de wenkbrauwhaartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf op basis van henna. Onze speciale brow henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een schaduw achter op de huid, die kan variëren van subtiel tot donker. Die schaduw houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Henna brows zijn super populair en dat is niet zo vreemd. Met brow henna krijg je namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt mee geverfd, Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt tot 4 weken, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

 

Brow henna in diverse tinten

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen.

Brow henna of regular verf?

Weet je nog niet precies wat voor verf je wil? Geen probleem! Boek gewoon een van de verf behandelingen die we hebben, en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist achter welke behandeling voor jou het best is

Wanneer liever geen brow henna?

 • Bij een zeer vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
 • Als je zwanger bent

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Bij All4women werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is. Onze brows zijn dus altijd tailor-made.

Wimpers

Semi Pernament Mascara

Lash to go zijn mooie gebundelde wimperharen die wij met een speciale lijm per stuk aanbrengen tussen je eigen wimpers. Hierdoor krijg je prachtige volle wimpers die er heel natuurlijk uitzien.

Jouw voordelen van onze Lash to Go:
– Natuurlijke uitstraling
– Blijft 2 tot 4 weken zitten
– Wordt pijnloos opgebracht
– Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet
– Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimpers
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon, zee en slapen
– Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag
– Geen uitlopende mascara bij regen, douchen, zwemmen of transpiratie tijdens het sporte

 

Laat je eigen wimpers liften

All4women houden we van een natuurlijke look! Bij de Volume Lashlift draait het allemaal om jouw eigen wimpers. Door ze te liften en te krullen, lijken ze veel langer.

Volume Lash Lifting

Lange wimpers zonder wimperextensions. Bij Volume Lash Lifting draait het om de eigen wimpers, die met behulp van siliconenpads worden gelift. Daardoor worden ze niet langer, maar líjken ze dat wel. Kortom: voortaan heb je geen wimperextensions meer nodig voor een eyecatching blik. Het oogt veel natuurlijker, is minder gedoe én is goedkoper dan eyelash extensions, doordat het resultaat wel tot acht weken zichtbaar is. Gebruik je ook nog mascara, dan is het effect echt smashing. Het valse-wimpereffect. Maar dan helemaal van jezelf.

Een behandeling duurt 45 tot 60 minuten.

De voordelen van de Volume Lashlift

 • Het resultaat blijf ca. 3-4 weken zichtbaar.
 • Je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken.
 • Extensions worden overbodig.
 • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
 • Is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 • Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen.

Het resultaat van wimperlifting

Het resultaat is afhankelijk van jouw natuurlijke wimpers. Vooral wanneer je lange wimpers hebt die recht vooruit staan, zie je een enorm verschil na een lashlift. Heb je heel korte wimpers, dan zal het resultaat wat minder drastisch zijn. Ook als je heel stugge wimpers hebt, zullen ze minder gelift worden.

FAQ Volume Lash Lifting

Hoe lang heb ik plezier van mijn wimperlift?
Gemiddeld blijft het resultaat van Volume Lash Lifting 4-5 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 5-6 weken zichtbaar blijven.

Is een Lashlift schadelijk voor mijn wimpers?
Het antwoord is nee. Alle stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus volume lash lifting gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er lanoline toegevoegd aan de producten, wat gevoede en gezonde wimpers garandeert.

Voor wie is de wimperlift?
Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wil! Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en ‘overkrulde’ wimpers. Volume lash lifting is een geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan?
Wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen, zoals Revitalash Advanced serum of Fabelash

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift er na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions. Kan ik wel een wimperlift-behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk. Overigens is het niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waarvoor je ook gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur) te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kun je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een olievrije remover.

Ik gebruik castorolie, een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja, dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gaan gebruiken.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen wimperextensions laten zetten.
Het beste is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens extensions te nemen. Ideale oplossing!

Ik ben zwanger. Is volume lash lifting mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn, dan is het niet mogelijk om daar medicatie voor de slikken – zinnig om daar rekening mee te houden.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en het is ook niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of dat invloed kan hebben op het resultaat van de volume lash lift.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen; kan dat?
Ons advies is om dit te overleggen met de behandeld arts.

Ik heb een irritatie na de wimperlift-behandeling. Wat nu?
Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand aan je behandeling een patchtest te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor volume lash lifting. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

Nieuwe Wimperextensions set One by One 65,-

Book Now

Privé salon in Haarlem wij werken alleen op afspraak!

Fabelash Eyelashes

Wilt u graag een mooie oogopslag? Natural, perfect of extreme look? Wimperverlenging door wimperextensions .
– Wimperextensions One by One (haartje voor haartje techniek)
– Wimperextensions 3D Wimperextensions
– Wimperextensions Russian Volume
– Lower Lashes

Wimperextensions

 

Wimperextensions zijn perfect nagemaakte wimperhaartjes van zijde die 1 voor 1 bevestigd worden aan de natuurlijke wimper. Zo krijg je een natuurlijke wimperverlening. Doordat er veel keuze is in diktes, lengtes en krullen kun je variëren van een Natural tot Extreme Look. Met de zijdezachte haartjes voel je er niks van en het resultaat is prachtig, het verjongt de ogen en geeft de vrouw weer een frisse uitstraling!

Levensduur

Wimpers hebben een groeicyclus van ongeveer 8 weken en wij bevestigen de wimperextensions altijd op de volgroeide wimpers die ook als eerste uitvallen (zo hebben de babyhaartjes tijd om te volgroeien) daarom is het aangeraden om na drie weken de wimperextensions bij te laten werken zodat ze mooi en vol blijven

Belangrijk bij wimperextensions .

Zorg dat uw ogen goed gereinigd zijn als u All4women wimperextensions  laat plaatsen, reinig deze dan met een lotion, dus GEEN reiniging op OLIE basis!
Zorg dat je wimpers de eerste 24 a 48 uur goed droog blijven, dus ga er de eerste dag/nacht dus niet mee onder de douche staan zodat de All4women wimperextensions goed kunnen hechten en  ook goed kan uitharden.
Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de haartjes, ook niet uit verveling.
Laat je wimpers opvullen om de 2,5 tot 3 weken.
Wij adviseren het gebruik van mascara niet! Gebruik alleen mascara op waterbasis en spoel af met lauwwarm water (bv onder de douche) Wimpers blijven langer zitten bij GEEN gebruik van mascara.
GEEN OLIEPRODUCTEN op je wimpers aanbrengen.
Gebruik geen wimperkrultang.
Borstel je wimperextensions (na het douchen is handig) om de dag met het wimperborsteltje welke je van ons hebt gekregen. Dit houdt je wimpers mooi en goed in vorm.
Gebruik geen oogreinigingsproducten op je wimpers. Wrijf niet over je wimpers. Geen olieproducten bij je ogen!
Als je oogschaduw of eyeliner op hebt gehad en je wilt deze verwijderen, dep dan met een vochtig wattenstaafje je make-up eraf.
Wees zuinig op je All4women wimperextensions dan blijven ze mooi en gaan ze lang mee!
Je kan gewoon zwemmen, sporten, naar de sauna en onder de zonnebank met je All4women wimperextensions .
Wil je All4women wimperextensions  laten verwijderen? Laat dit door ons doen! Wij doen dit met zorg, zodat er geen schade aan je eigen wimpers wordt aangericht.
error: Content is protected !!
× Contact us via WhatsApp