Lovely

Diva Nails

Products • New trends
Change

Lash Coloring

Experts • Innovations
Perfect

Lash Lifting

Haarlem • since 2012

Pernamentmakeup in Haarlem


Onze nieuw telefoonnummer is : 0681601707 Neem contact met ons op via Whatsapp

Permanente make up (PMU) Wenkbrauwen

All4women – Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor jouw persoonlijke uitstraling. Ze laten je gezicht spreken. Sta jij elke ochtend te lang voor de spiegel om je wenkbrauwen bij te tekenen? Vind je het lastig om steeds weer een mooie vorm te maken? Dan is permanente make-up de oplossing. Permanente make-up is niet geheel permanent: het blijft tot 1-3 jaar zitten.

voordelen van permanente make up

 • Permanente make-up blijft 1-3 jaar goed zitten ,dit heeft te maken met verschillende huid types en techniek.
 • Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen.
 • Geen uitlopende make-up tijdens sporten, regen of sauna bezoeken.
 • Het geeft een sprekende blik.
 • Permanente make-up boost je zelfvertrouwen.
 • Je bespaart tijd met het aanbrengen van je make-up en het afhalen van de make-up.
 • Het kan imperfecties camoufleren. Zoals kale plekken of wanneer je veel haar hebt verloren.
 • Het is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica producten.
 • Voor mensen die chemotherapie of alopecia hebben gehad en weinig of geen wenkbrauw haartjes meer hebben.

Waarom zijn zo veel technieken voor PMU wenkbrauwen ? Welke techniek past bij mij ?

Om te bepalen welke techniek het beste bij je past, kijk ik naar :

 1. Je persoonlijke wensen. Omdat niet iedereen hetzelfde smaak is dus niet iedereen dezelfde wenkbrauwen wil, de ene persoon wil een pittige strakke wenkbrauw en de andere kiest liever voor een natuurlijke versie.
 2.  Je huidtype en jouw huidconditie. Droog, vet met grove poriën , dunne , gevoelige of oudere huid bijvoorbeeld.
  De moeilijkste huid voor permanente  make-up is ongetwijfeld een vette huid met grote poriën.
 3. De huidige staat van je wenkbrauwen. Hoe groeit het haar van je wenkbrauwen. Dik of  dun haar. Onregelmatige haargroei, Kale plekken. Links en rechts ongelijk?  Heb je al eerder PMU of tattoo wenkbrauwen gehad?

Powder Brows

All4women – Wil je ook elke ochtend met perfecte brows opstaan? Voor ons is de powder brow de ideale oplossing voor alle brow issues. We kunnen met deze techniek de wenkbrauwen meer definitie geven, asymmetrie corrigeren, de vorm aanpassen of wat kale plekjes opvullen. Het voordeel van deze techniek is ook dat het vrijwel voor elk huidtype geschikt is.

De powder brow techniek is een vorm van semi-permanente make-up, waarbij we met een PMU apparaat met een steriele naaldmodule de wenkbrauwen subtiel pigmenteren. Het resultaat is een natuurlijk ogende, zachte volle look zonder harde lijnen. Alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt opgemaakt.

Semi-permanent betekent dat powder brows onder invloed van natuurlijke cel vernieuwing en UV-licht geleidelijk en gelijkmatig vervagen. De houdbaarheid kan per persoon en per huidtype verschillen. Over het algemeen geldt dat een dikke en/of vette huid het pigment eerder afstoot en een droge en/of dunne huid het pigment langer vasthoudt. Om de kleur fris en de vorm strak te houden, is het raadzaam na gemiddeld 1-2 jaar terug te komen voor een touch-up behandeling.

Pernamente lipliner

Bij permanente lipliner wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren. Wij gebruiken hiervoor de Long-Time-Liner; het paradepaardje binnen de PMU wereld! Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan je lippen toe te voegen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.

lipliner en shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!
Beauty
Haarlem • since 2012

Ready to impress

Site is Updating still ...

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?