Pernamentmakeup in Haarlem

 


Onze nieuw telefoonnummer is : 0648629241 Neem contact met ons op via Whatsapp

 

Permanente make up (PMU) Wenkbrauwen

Ombre/Powder/ Bold Brows

Semi permanent make up

All4women –  Ombre/Powder/ Bold Brows is een nieuwe semi permanente make-up techniek die machinaal word aangebracht . Deze techniek wordt toegepast met een machinale naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowtechniek is geschikt voor alle huidtypes. Microblading is iets minder geschikt voormensen die een gemengde/vettig huidtype hebben.

Hoe verloopt de Ombre/Powder Brows behandeling?

All4women –  Ik ontvang jou in de behandelruimte en neem je plaats op de behandelstoel. Ik bespreek samen met jou al jouw wensen en geef advies, dan begint ik met de browmapping. Hierbij meet ik alles op de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen neer te zetten die bij jouw gezicht passen. Ik epileer de wenkbrauwen indien nodig en teken de vorm (en de kleur in met potlood, alleen bij powderbrows). Vervolgens geef ik jou de spiegel aan zodat jij vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, begin ik aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u tot 3u.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

All4women –  Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal het resultaat maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de behandeling, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk een natuurlijk resultaat hebt.
Deze behandeling vind plaats na 5-8 weken. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet genezen zullen zijn.

Hoe verloopt het genezingsproces van de Brows?

All4women –  De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid.
Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.
Dag 1-4: zeer donker.
Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken).
Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm.
Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen.
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar.

 

Hoelang gaan Brows mee?

All4women –  De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.
Zeer vette huid: tot 6 maanden.
Vette tot normale huid: 6-14 maanden.
Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden.

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

All4women – De behandelingen kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

All4women – De behandeling behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

  • Géén bloedverdunners innemen
  • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
  • Een week lang géén watercontact
  • Niet aan de korsten zitten
  • Niet sporten voor 5 dagen
  • Een week géén make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel
  • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
  • Twee weken de wenkbrauwen niet verven
  • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
  • Een week niet zwemmen en geen sauna

Is het mogelijk om Ombre Brows te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Old Eyebrows tattoo color correction? Possible !

All4women – Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen via whatsapp op het nummer 0648629241. Als ik de foto hebben ontvangen, zal ik jou adviseren over de mogelijkheden.

 

Scalp pigmentatie

Met Scalp pigmentatie in Nederland, ook wel bekend als “Stoppeltattoo”, tattooëren we stoppels op uw hoofdhuid. Deze techniek wordt daarnaast ook toegepast wanneer u alleen kale plekken zou willen opvullen. Dit noemen we optische dichtheid en zal er voor zorgen dat de hoofdhuid minder te zien is. Door de scalppigmentatie zal er minder contrast zijn tussen de haarkleur en de huidskleur waardoor de kale plekken niet meer opvallen.

Vaak is het de blanke hoofdhuid wat de aandacht trekt door de haren heen. Wanneer u kiest voor micro haar pigmentatie worden er kleine stoppels geplaatst tussen de bestaande haren. Een micro haarpigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

Scalp pigmentatie: kale kruin camoufleren

Wanneer de scalp pigmentatie op een professionele manier wordt uitgevoerd is het eindresultaat verbluffend. Het is dan ook onmogelijk voor buitenstaanders om de haarpigmentatie te herkennen als niet echt. De stoppels zijn zo microscopisch klein en realistisch dat dit de perfecte oplossing is voor het camoufleren van de kaalheid. De scalp pigmentatie techniek is uitstekend geschikt om een kale kruin te camoufleren.

Is scalp pigmentatie voor iedereen mogelijk?

Het opvullen van de haarlijn, kruin of het gehele hoofd is alleen geschikt voor mensen die nog haar hebben. Wanneer uw haar zeer dun is, ofwel u heeft nog ongeveer nog 20% van het haar, dan raden wij aan om het gehele hoofd te pigmenteren (stoppelen). Ons advies is dan om het haar te millimeteren. Je krijgt dan een mooie realistische overgang waardoor de kaalheid verdwijnt.

Scalp pigmentatie tegen kaalheid

Wanneer het haar nog genoeg verdeeld is en langzaam begint uit te dunnen dan is een scalp pigmentatie behandeling de oplossing om de kaalheid te camoufleren. Je kunt het haar ook nog gewoon laten groeien, zodat er optimaal genoten kan worden en je niet met onzekerheid betreft de kaalheid rond hoeft te lopen. Wanneer u uiteindelijk toch echt kaler wordt, dan raden wij u aan om de haarlook hier op aan te passen door het haar korter te gaan dragen.

In de toekomst wanneer dus daadwerkelijk de kaalheid door gaat zetten kunt u dan de micro haar pigmentatie perfectioneren naar een kortere look. Hiermee blijft de kaalheid dus eigenlijk weg.

Beauty
Haarlem • since 2012

Ready to impress

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?